Vrienden van MissJones

De MissJones BigBand heeft zich in de afgelopen jaren van haar bestaan een niet weg te denken plaats veroverd in het Noord Hollandse culturele landschap met gemiddeld 10 concerten per jaar. Met name door haar zeer brede en vernieuwende muziekkeuzes, met een repertoire die vaak buiten het traditionele ‘bigband geluid’ liggen en daardoor verrassend en boeiend blijft voor een breed publiek. Hierdoor is MissJones een graag geziene gast bij festivals, theaters en evenementen. 

Nú staat het BigBand orkest in het Vikingschip Theater van Den Oever met maar liefst 2 voorstellingen. MissJones is voor deze voorstelling op zoek gegaan naar oude en nieuwe vrienden voor een pakkende theatervoorstelling, en heeft deze ook gevonden! Ze heeft zich verzekerd van de medewerking van het landelijk bekende gospelkoor 'Zo! Gospel Choir', de celliste Jeanny Beerkens, de jonge singer/songwriter Melle Lingerak en ook onze "oude vriend" Jeroen Zijlstra zal weer van de partij zijn. Een spannende mix van MissJones en haar Vrienden van jazz, swing, klassiek, soul & pop. 

Koop nú uw kaarten voor ‘Vrienden van Bigband MissJones’

Het concert kunt u bijwonen in Theater Het Vikingschip op:

  • Zaterdag 11 mei 2019 (aanvang 20:00 uur) 
  • Zondagmiddag 12 mei 2019 (aanvang 14:30 uur)

Kaarten alleen in de voorverkoop á € 17,50 zijn te bestellen via deze site:

ZO! GOSPEL CHOIR

ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Het koor is ontstaan in de Amsterdamse Bijlmermeer en is inmiddels uitgegroeid tot het beste en meest gevraagde koor van Nederland. Dit multi-etnische koor staat onder de bezielende muzikale leiding van Shirma Rouse en de "Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel" Berget Lewis, en heeft gewerkt met bijna iedere Nederlandse artiest van naam, van Nielson tot Glennis Grace, en met tal van internationale artiesten, zoals Sam Smith en Oleta Adams.

Jeroen Zijlstra

Jeanny Beerkens

De top celliste Jeanny Beerkens is in de regio vooral bekend van haar medewerking aan de projecten van Arwin Kluft, zoals onlangs het theaterconcert “Keuzes” in het Vikingschip in Den Oever. Zij studeerde aan het Maastrichts Conservatorium bij Frans van der Grinten en aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij Elias Arizcuren. Ze was 10 jaar lid van het Hobbema strijkkwartet, trad veelvuldig op in binnen- en buitenland met het Conjunto Iberico cello-octet waarmee ze ook enkele CD´s opnam.

Jeanny Beerkens

Melle LIngerak

Een gewone jongen, 17 jaar oud, maar, zoals hij zelf zegt, nèt even anders. Melle zit in 5 Havo op het Regius College in Schagen. Een aanstormend talent waar u zeker veel van gaat horen in de toekomst! Met zijn gitaar en prachtige stem, laat hij vele harten sneller slaan..
Melle Lingerak

Jeroen Zijlstra

Jeroen Zijlstra behoeft in deze contreien eigenlijk geen introductie. Deze zanger/ trompettist, ex-wieringer, ex-noordzeevisser vertolkt zoals altijd mooie Nederlandstalige liedjes met een doorleefd stemgeluid en een geur van zout water.

Jeroen Zijlstra

Koop nú uw theater kaarten voor : ‘Vrienden van Bigband MissJones’

Het concert kunt u bijwonen in Theater Het Vikingschip op:

  • Zaterdag 11 mei 2019 (aanvang 20:00 uur) 
  • Zondagmiddag 12 mei 2019 (aanvang 14:30 uur)

Kaarten alleen in de voorverkoop á € 17,50 zijn te bestellen via deze site:

Wij maken gebruik van cookies op onze website, onder meer om jouw ervaring op onze website te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Akkoord