contact met MissJones

Bigband MissJones (24 muzikanten en geluidstechniek) kunt u al boeken vanaf 1000 euro. Een optreden van MissJones staat garant voor een gevarieerd programma, leuk om naar te kijken, fijn om naar te luisteren en lekker om op te dansen. Wij proberen altijd ons repertoire en opbouw van het programma aan te passen aan uw wensen. Weet dat wij altijd in zijn voor samenwerkingen met artiesten, muziekverenigingen, dansgroepen etc. Het werkelijke tarief hangt af van de vorm, gelegenheid, de duur van het optreden, de publieksgrootte en de locatie. Neem gerust contact op met het secretariaat, voor een passende en vrijblijvende prijsaanvraag.

 • Voor een kleiner publiek en kleinere zalen (tot ca 200 man) heeft MissJones eigen professionele geluidsapparatuur en technici, waarvoor geen extra kosten worden berekend. Voor een klein publiek spelen we zelfs akoestisch of starten we het optreden in combo-vorm, fijn als achtergrondmuziek. 
 • Voor een groter publiek in grote ruimtes werken we samen met professionele en erkende geluidsbedrijven. De kosten hiervan maken we altijd inzichtelijk in de aanbieding. 

Een technische rider voor geluidstechniek en toneel grootte en opbouw vindt u op deze pagina onder downloads. Ook een passende lichtshow kan de band verzorgen tegen een scherp tarief. Goed te weten is dat wij prettig samenwerken met de “Go Round drive in show” van DJ AlbertJan Bergman. Deze samenwerking maakt een combinatie BigBand en DJ mogelijk. Vooral bij grotere feesten en bruiloften is dit de ideale combinatie, zodat de sfeer er continu in blijft. Wij kunnen deze samenwerking meenemen in de offerte.

Voor meer informatie: neem rechtstreeks contact op met het secretariaat van MissJones, Marius Hoekenga of vul het contactformulier in. 

Contact Formulier

  Downloads

  Hier vindt u foto’s en onze flyer voor persberichten en publicatiedoeleinden.  Deze zijn vrij te downloaden en hebben een hoge resolutie.  Mocht u een nog hogere resolutie nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. 

  Tevens vindt u hier de technical rider voor podiumopstelling en geluidsversterking.

  Persfoto #1
  Persfoto #2
  Persfoto #3