MissJones' bezetting

De samenstelling is van begin af aan vrijwel ongewijzigd. Bigband “MissJones” bestaat naast een leadzangeres én leadzanger uit vijf saxofonisten, vijf trompettisten, vijf trombonisten, gitarist, basgitaar-/contrabasspeler, toetsenist, drummer en voor de finishing touch: de percussionist. Het geheel staat sinds 2011 onder bezielende en professionele leiding van Ton van de Kieft. 

BANDLEIDER TON VAN DE KIEFT

Ton van de Kieft komt uit de klassieke muziek en was sinds 1985 althoboïst in het Nederlands Philharmonisch Orkest. In 2010 heeft hij zijn functie als uitvoerend musicus ingeruild voor een baan als Orkestmanager bij hetzelfde orkest. Naast dirigentschappen in de Harmonie- en Fanfarewereld is Ton een fervent jazzliefhebber en heeft hij een grote liefde voor en kennis van lichte muziek.

Zijn grootste doel is musici te enthousiasmeren en daarmee het publiek muzikaal te raken. MissJones is erg blij met de leiding van Ton van de Kieft. Het orkest heeft de laatste jaren door zijn inzicht, professionaliteit en energie een flinke kwaliteitsimpuls gekregen, waardoor het zich kan meten met de betere orkesten in Nederland. 

BANDLEDEN

Zang

ritme

sax

trombone

trompet

Geluidstechniek

De band heeft de beschikking over eigen professionele techniek- en geluidstechnici, zodat we zelf grip houden op de kwaliteit van het geluid en hoe het overkomt in de zaal, te weten Arwin Kluft en Dick Kempe. 

DE BAND