Neem contact op met ons!

Boekingen en informatie

Wist u dat u Bigband MissJones (23 muzikanten en techniek) al kunt boeken vanaf 1000 euro? Een optreden van “MissJones” staat garant voor een gevarieerd programma, leuk om naar te kijken, fijn om naar te luisteren en lekker om op te dansen. 

Wij proberen altijd ons repertoire aan te passen aan uw wensen voor een opbouwend programma. Weet dat wij altijd in zijn voor samenwerkingen met artiesten, muziekverenigingen, dansgroepen etc. Het werkelijke tarief hangt af van de vorm, de duur van het optreden, de publieksgrootte en de locatie. Bel of mail met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een passende en vrijblijvende prijsaanvraag.

Voor een kleiner publiek en kleinere zalen (tot ca 300 man) heeft MissJones eigen professionele geluidsapparatuur en technici, waarvoor geen extra kosten worden berekend. Voor een groter publiek werken we samen met professionele en erkende geluidsbedrijven welke door u, eventueel met onze bemiddeling, worden ingehuurd. Ook een bijpassende lichtshow kan de band verzorgen tegen een scherp tarief.

Voor meer informatie: stuur een mail naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij maken gebruik van cookies op onze website, onder meer om jouw ervaring op onze website te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.